Selecteer een pagina

Zien is geloven?

Veel mensen willen een goochelaar een keertje echt in actie zien voordat ze hem boeken. Dit is mogelijk! 27 maart 2019 ben ik voor de vijfde keer op rij te zien in Kinepolis Emmen tijdens de Ladies Night met de film Dumbo! Deze Ladies Night wordt (zonder goochelaar..) ook gehouden in Breda, Den Bosch, Den Holder, Dordrecht, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer.

BIOSCOOP

Voorafgaand aan dit evenement zal ik mij dus tussen de gasten begeven en rondlopend goochelen. Dit staat dan ook wel bekend als tafelgoochelen. Hierin zal veel interactiviteit worden opgezocht met de verbluffende trucs en de nodige humor. Dit past uiterst perfect bij een Ladies Night met een magische film van Disney! Een mooi avondje uit voor u dus! U krijgt een prijswinnend goochelaar te zien, gaat vervolgens naar de film en krijgt een goodiebag mee. Interesse? Tickets zijn hier te koop!

PRESENTATIE

Soms mag ik tijdens de Ladies Night ook de presentatie doen in de bioscoopzalen. Deze zalen zitten dan vol met honderden mensen en willen natuurlijke een gestroomlijnde avond. Vlak voordat de film begint wordt er altijd een praatje gehouden. Als je dan toch een goochelaar rond hebt lopen, kan je hem net zo goed ook inzetten voor de presentatie! Vaak combineer ik dit dan met een Centrale Act. Zo ontstaat er dus een magisch totaalpakket die uw gasten niet snel zullen vergeten.

OP 27 MAART AL BEZET?

Bent u helaas al bezet op 27 maart 2019? Niet getreurd! Tijdens de vorige Ladies Night met de film ‘Verliefd op Cuba’ is er een filmpje gemaakt tijdens het optreden! Check hieronder snel de beelden en als u daarna meer informatie wil hebben, is dat zeker mogelijk! Neem dan even contact op via het contactformulier.

Privacyverklaring

Website realisatie: JOR.nl
Design: www.themesake.com

Dennis Davidson
All Rights Reserved © 2019