Selecteer een pagina

Veelgestelde Vragen

Waarom Goochelaar Dennis?

Goochelaar Dennis is een meervoudig prijswinnend goochelaar. Hierdoor treedt hij op door heel Nederland en zelfs daarbuiten! Bovendien rekent hij in Nederland géén reiskosten voor zijn optredens. Voor elke gelegenheid zorgt hij voor een passende magische show. Dit maakt hem daardoor perfect geschikt voor particuliere én zakelijke events!

Is een optreden van Goochelaar Dennis altijd geschikt?

Absoluut! Het maakt niet uit op wat voor evenement of locatie u Dennis wilt inzetten. Al is het een bruiloft, bedrijfsfeest, beurs, jubileum, receptie, gala, privé-feest, opening of iets compleet anders, door de flexibiliteit van Goochelaar Dennis zorgt hij ervoor dat het een groot succes zal zijn!

Hoe lang duurt een optreden van Goochelaar Dennis?

Dit is afhankelijk van uw wensen. Samen met u wordt er bepaald wat voor show Dennis zal doen en hoe lang deze show zal duren. Dit alles is natuurlijk afhankelijk van uw evenement en het aantal gasten.

Kan er een datum worden gereserveerd en later worden besloten?

Zeker is dit mogelijk! U kunt altijd contact opnemen om een optie vast te leggen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken dat Goochelaar Dennis opeens niet meer beschikbaar is op uw gewenste datum.

Heeft Goochelaar Dennis een Verklaring omtrent Gedrag?

Jazeker! Gezien de vele optredens voor kinderen heeft Goochelaar Dennis ervoor gezorgd dat hij in het bezit is van een zogeheten VOG. Deze kan op aanvraag naar u toegestuurd worden.

Kan je iemand laten verdwijnen voor mij?

Zeker, maar dat is dan wel voor altijd!  🙂

Help! Mijn vraag staat er niet tussen!

Geen paniek, stuur gewoon een mail via het contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Privacyverklaring

Website realisatie: JOR.nl
Design: www.themesake.com

Dennis Davidson
All Rights Reserved © 2019