Selecteer een pagina

Veelgestelde Vragen

Waarom Goochelaar Dennis?

Goochelaar Dennis is een meervoudig prijswinnend goochelaar. Hierdoor treedt hij op door heel Nederland en zelfs daarbuiten! Bovendien rekent hij in Nederland géén reiskosten voor zijn optredens. Voor elke gelegenheid zorgt hij voor een passende magische show. Dit maakt hem daardoor perfect geschikt voor particuliere én zakelijke events!

Is een optreden van Goochelaar Dennis altijd geschikt?

Absoluut! Het maakt niet uit op wat voor evenement of locatie u Dennis wilt inzetten. Al is het een bruiloft, bedrijfsfeest, beurs, jubileum, receptie, gala, privé-feest, opening of iets compleet anders, door de flexibiliteit van Goochelaar Dennis zorgt hij ervoor dat het een groot succes zal zijn!

Hoe lang duurt een optreden van Goochelaar Dennis?

Dit is afhankelijk van uw wensen. Samen met u wordt er bepaald wat voor show Dennis zal doen en hoe lang deze show zal duren. Dit alles is natuurlijk afhankelijk van uw evenement en het aantal gasten.

Kan er een datum worden gereserveerd en later worden besloten?

Zeker is dit mogelijk! U kunt altijd contact opnemen om een optie vast te leggen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken dat Goochelaar Dennis opeens niet meer beschikbaar is op uw gewenste datum.

Heeft Goochelaar Dennis een Verklaring omtrent Gedrag?

Jazeker! Gezien de vele optredens voor kinderen heeft Goochelaar Dennis ervoor gezorgd dat hij in het bezit is van een zogeheten VOG. Deze kan op aanvraag naar u toegestuurd worden.

Kan je iemand laten verdwijnen voor mij?

Zeker, maar dat is dan wel voor altijd!  🙂

Help! Mijn vraag staat er niet tussen!

Geen paniek, stuur gewoon een mail via het contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Veelgestelde Vragen

Een persoon ontmoet in zijn of haar leven gemiddeld drie keer een goochelaar. Grote kans dat dit gebeurt doordat er een goochelaar aan tafel langskomt om het een en ander te laten zien! Dit komt omdat een goochelaar aan tafel, ook wel tafelgoochelaar genoemd, het meest flexibele in te zetten is voor een evenement. Het maakt niet uit wat voor evenement is, een tafelgoochelaar is altijd geschikt!

Sfeerverhogend 

Er zijn vele voorbeelden waarop je een rondlopende goochelaar kan gaan inzitten. Het afgelopen jaar ben ik bijvoorbeeld ingezet voor een opening van een bioscoop, personeelsfeesten, bruiloften, jubilaris-feesten en nog veel meer. Op iedere locatie zorgde ik ervoor dat het ijs aan tafel werd gebroken en er unieke ervaring ontstond waar ze het met elkaar over wilden hebben. Dit zorgde er uiteindelijk voor een sfeerverhogend effect voor het hele evenement.

Iets extra’s

Soms is alleen een tafelgoochelaar niet voldoende. Daarom wordt er soms ook gekozen om een extra act er bij te boeken, namelijk de centrale act. U moet dan denken aan een mini-show van ongeveer 15 minuten die tussen de gasten wordt vertoond. Het mooie hiervan: er is geen podium nodig en het kan volledig rondom vertoond worden net zoals het tafelgoochelen!

Maatwerk

Voor sommige evenementen, bijvoorbeeld een bruiloft, is het extra magisch om een speciaal ontwikkelde truc te tonen aan de tafels of centraal. Dat is absoluut een mogelijkheid bij mij! In goed overleg met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor een aanpassing in de acts. Zo kan eventueel een bedrijfslogo worden verwerkt in de onnavolgbare trucs.

Heeft u interesse gekregen in een goochelaar aan tafel? Stuur dan een e-mail naar info@dennisdavidson.nl, vul het contactformulier in of bel met 023-5444297.

Privacyverklaring

Website realisatie: JOR.nl
Design: www.themesake.com

Dennis Davidson
All Rights Reserved © 2019