Selecteer een pagina

Tafelgoochelaar

Een kleine act die veel indruk zal achterlaten! Ik beweeg mij als tafelgoochelaar tussen uw gasten en verzorg persoonlijk en interactief entertainment aan tafel. Met verbazingwekkende, persoonlijke en interactieve trucs zal het ijs worden gebroken bij uw gasten. Nadat ik langs ben geweest zullen al uw gasten praten over wat er zojuist is gebeurd. Dit alles zorgt voor een betere sfeer op uw evenement. 

De mobiele act tafelgoochelaar is geschikt voor iedere locatie en gelegenheid. Dit is perfect in te zetten op bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, eindejaarsfeesten, gala’s of iets heel anders. Het is gegarandeerd een groot succes onder het publiek! Een zeer flexibele vorm van magic met enorme reacties die zeker voor veel gespreksstof zal zorgen.

De duur van de act ’tafelgoochelaar’ is variabel. Zo kan het een half uur zijn, maar ook zes uur. Dit is allemaal afhankelijk van uw wensen en het aantal gasten. Het tafelgoochelen is perfect te combineren met een centrale act om een nog magischere beleving te creëeren. 

Privacyverklaring

Website realisatie: JOR.nl
Design: www.themesake.com

Dennis Davidson
All Rights Reserved © 2019