Selecteer een pagina

Spring with a touch of magic!

Spring with a touch of magic!

Een evenement moet altijd een overkoepelend thema hebben en dat dachten ze bij de voorjaarsbijeenkomst van de Stichting VNA ook! Het jaarlijkse evenement bij hen had dit keer de thema “Spring with a touch of magic”. Het spreekt voor zich om hier dan een goochelaar neer te gaan zetten! Het was dan ook een enorm magisch lentefeest bij Hotel Okura in Amsterdam.

Classy entertainment

Bij een luxueus evenement hoort natuurlijk ook zeer classy entertainment. Voor deze lente-bijeenkomst waren ze dan ook bij het juiste adres om Goochelaar Dennis Davidson in te zetten. Door middel van zijn vingervlugge magic tricks en persoonlijke contact in de magic wist hij iedereen te verbazen en vermaken. Het is dan ook geen verrassing dat iedereen na afloop nog steeds aan het praten was over de onmogelijkheden die zij hebben gezien. Dat is wat tafelgoochelen doet met uw gasten. De perfecte ijsbreker voor ieder evenement.

Collega’s

Een lentefeest met het thema magic kan je al heel erg magisch maken door één goochelaar neer te zetten, maar drie is nog beter! Goochelaar Dennis Davidson stond samen met Robin Matrix, bekend van o.a. Holland’s Got Talent en niemand minder dan Victor Mids van het tv-programma Mindf*ck. Robin Matrix en Dennis Davidson gingen beiden tafelgoochelen en de avond werd afgesloten door een podiumact van Victor Mids. Deze combinatie zorgde voor een complete Mindf*ck-experience voor alle gasten.

Nieuwsgierig naar wat Goochelaar Dennis Davidson voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via de contactpagina.

Privacyverklaring

Website realisatie: JOR.nl
Design: www.themesake.com

Dennis Davidson
All Rights Reserved © 2019