Selecteer een pagina

Leren goochelen via Google

Nu bijna de hele wereld in quarantaine zit probeert iedereen wel iets nieuws te leren. De een gaat voor pianospelen, de ander voor goochelen. Als je wil leren goochelen, dan heb ik ontzettend goed nieuws voor jou! De afgelopen weken zijn Mariëtte Edel, een programmeur, en ik bezig geweest om jou te leren goochelen zónder dat je het huis uit moet of een goochelaar moet inhuren! Het enige dat je nodig hebt hiervoor is een Android-telefoon of een Google Smartspeaker.

Hoe werkt het?

Je bent geïnteresseerd en je wil leren goochelen. Hoe begin ik dan? Je hoeft alleen maar “Hey Google, praat met Goochelaar Dennis” te zeggen tegen je Android-telefoon of Google Smartspeaker en de rest volgt zich vanzelf! Je krijgt hier de keus uit een ‘trucje leren’ en een ‘magisch grapje’. Indien je dus wil leren goochelen, zeg dan “trucje leren”. Dan wordt er automatisch gekozen uit drie verschillende trucs die speciaal zijn geschreven voor jou! Bij de gehele uitleg hoor je mij zeggen wat je moet doen om de truc te laten slagen.

Show in de woonkamer

Nadat jij alle trucs hebt geleerd kan je een magische show opvoeren voor je familie in de woonkamer of via videobellen. Zo ben jij dus de ster van je eigen show in je eigen woonkamer! Indien je meer trucs wil leren, kan je natuurlijk altijd na de quarantaine een workshop boeken. Dan leer je nog veel mer trucs en mag je álles vragen aan een goochelaar!

Uniek in de wereld!

Nergens anders in de wereld is het mogelijk om te leren goochelen via je Google Assistent! Hoe tof is het dus dat jij leert goochelen via een wereldprimeur?! 

Heb je nog vragen nadat je hebt leren goochelen via je Android-telefoon of je Google Home? Stuur dan een mail naar info@dennisdavidson.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Privacyverklaring

Website realisatie: JOR.nl
Design: www.themesake.com

Dennis Davidson
All Rights Reserved © 2019