Selecteer een pagina

MOGELIJKHEDEN passend bij elk evenement en elk publiek

U wilt een goochelaar boeken? En u bent benieuwd wat ik allemaal voor uw evenement kan doen? Dat is heel veel! Graag kijk ik samen met u wat het beste bij uw feest of evenement, wensen en budget past. Heeft u een klein aantal gasten? Geen probleem, dan verzorg ik een goed gedoseerde combinatie van een centraal stukje magie en close-up magic. Ook naar uw beurs kom ik graag om wat meer traffic en klanten te genereren. Mocht u meer interesse hebben voor een interactieve workshop, dat behoort ook tot de mogelijkheden. Laat me simpelweg uw wensen weten en ik zal u een passend voorstel doen!

Enkele veelgevraagde voorbeelden waarvoor mensen een goochelaar boeken:

Mogelijkheden

Een persoon ontmoet in zijn of haar leven gemiddeld drie keer een goochelaar. Grote kans dat dit gebeurt doordat er een goochelaar aan tafel langskomt om het een en ander te laten zien! Dit komt omdat een goochelaar aan tafel, ook wel tafelgoochelaar genoemd, het meest flexibele in te zetten is voor een evenement. Het maakt niet uit wat voor evenement is, een tafelgoochelaar is altijd geschikt!

Sfeerverhogend 

Er zijn vele voorbeelden waarop je een rondlopende goochelaar kan gaan inzitten. Het afgelopen jaar ben ik bijvoorbeeld ingezet voor een opening van een bioscoop, personeelsfeesten, bruiloften, jubilaris-feesten en nog veel meer. Op iedere locatie zorgde ik ervoor dat het ijs aan tafel werd gebroken en er unieke ervaring ontstond waar ze het met elkaar over wilden hebben. Dit zorgde er uiteindelijk voor een sfeerverhogend effect voor het hele evenement.

Iets extra’s

Soms is alleen een tafelgoochelaar niet voldoende. Daarom wordt er soms ook gekozen om een extra act er bij te boeken, namelijk de centrale act. U moet dan denken aan een mini-show van ongeveer 15 minuten die tussen de gasten wordt vertoond. Het mooie hiervan: er is geen podium nodig en het kan volledig rondom vertoond worden net zoals het tafelgoochelen!

Maatwerk

Voor sommige evenementen, bijvoorbeeld een bruiloft, is het extra magisch om een speciaal ontwikkelde truc te tonen aan de tafels of centraal. Dat is absoluut een mogelijkheid bij mij! In goed overleg met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor een aanpassing in de acts. Zo kan eventueel een bedrijfslogo worden verwerkt in de onnavolgbare trucs.

Heeft u interesse gekregen in een goochelaar aan tafel? Stuur dan een e-mail naar info@dennisdavidson.nl, vul het contactformulier in of bel met 023-5444297.

Privacyverklaring

Website realisatie: JOR.nl
Design: www.themesake.com

Dennis Davidson
All Rights Reserved © 2019