Selecteer een pagina

Goochelaar aan tafel

Een persoon ontmoet in zijn of haar leven gemiddeld drie keer een goochelaar. Grote kans dat dit gebeurt doordat er een goochelaar aan tafel langskomt om het een en ander te laten zien! Dit komt omdat een goochelaar aan tafel, ook wel tafelgoochelaar genoemd, het meest flexibele in te zetten is voor een evenement. Het maakt niet uit wat voor evenement is, een tafelgoochelaar is altijd geschikt!

Sfeerverhogend 

Er zijn vele voorbeelden waarop je een rondlopende goochelaar kan gaan inzitten. Het afgelopen jaar ben ik bijvoorbeeld ingezet voor een opening van een bioscoop, personeelsfeesten, bruiloften, jubilaris-feesten en nog veel meer. Op iedere locatie zorgde ik ervoor dat het ijs aan tafel werd gebroken en er unieke ervaring ontstond waar ze het met elkaar over wilden hebben. Dit zorgde er uiteindelijk voor een sfeerverhogend effect voor het hele evenement.

Iets extra’s

Soms is alleen een tafelgoochelaar niet voldoende. Daarom wordt er soms ook gekozen om een extra act er bij te boeken, namelijk de centrale act. U moet dan denken aan een mini-show van ongeveer 15 minuten die tussen de gasten wordt vertoond. Het mooie hiervan: er is geen podium nodig en het kan volledig rondom vertoond worden net zoals het tafelgoochelen!

Maatwerk

Voor sommige evenementen, bijvoorbeeld een bruiloft, is het extra magisch om een speciaal ontwikkelde truc te tonen aan de tafels of centraal. Dat is absoluut een mogelijkheid bij mij! In goed overleg met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor een aanpassing in de acts. Zo kan eventueel een bedrijfslogo worden verwerkt in de onnavolgbare trucs.

Heeft u interesse gekregen in een goochelaar aan tafel? Stuur dan een e-mail naar info@dennisdavidson.nl, vul het contactformulier in of bel met 023-5444297.

 

Fotografie: Richard Broekhuijzen

Privacyverklaring

Website realisatie: JOR.nl
Design: www.themesake.com

Dennis Davidson
All Rights Reserved © 2019