Selecteer een pagina

Een magisch sinterklaasfeest!

Het lijkt misschien wat vroeg om in september al te praten over Sinterklaas, maar rond deze periode worden de meeste sinterklaasfeesten al geregeld. Het grootste probleem tijdens deze feesten is meestal; hoe blijven de kinderen rustig!?’ Logische vraag, want het is natuurlijk ook een ontzettend spannende ochtend, middag of avond! Hieronder staan vijf redenen waarom een goochelshow van Dennis Davidson het meeste geschikt is tijdens uw sinterklaasintocht!

1. De kinderen hebben afleiding

Misschien wel de belangrijkste reden van allemaal. Normaal zullen alle kinderen rondrennen, met pepernoten gooien en continu aandacht vragen aan de volwassen. Met behulp van een magische kindershow vlak voordat de goedheiligman binnenkomt weet u zeker dat de kinderen rustig blijven!

2. Een perfecte introductie voor Sinterklaas

Goochelaar Dennis Davidson kan zijn show zo afstemmen op de aankomst van Sinterklaas. Zo kan de show wat worden ingekort of iets worden uitgebreid (tot op zekere hoogte) zodat de overgang van show naar Sinterklaas zo soepel mogelijk verloopt!

3. Geen zorgen over lang wachten voor de kinderen

Doordat er dus een magische goochelshow is, vergeten de kinderen dat ze dus moeten wachten totdat Sinterklaas binnenkomt! Het is dé perfecte manier om ze bezig te houden en deze bijzondere dag nog leuker te maken!

4. Een goede voorbereiding voor de kinderen

Dankzij de show van Goochelaar Dennis weet u ook zeker dat de kinderen goed zijn voorbereid op de komst van Sinterklaas! Ze weten precies hoe ze moeten reageren en worden helemaal meegezogen in het verhaal van de goedheiligman. Tevens worden er af en toe sinterklaasliedjes gezongen om nog meer in de stemming te komen.

5. Het is gewoon magisch leuk!

Zijn er nog meer redenen nodig om een goochelshow te boeken voor uw sinterklaasfeest? Vooruit, dan sluit ik af met deze; het is gewoon ontzettend leuk! Niet alleen de kinderen zullen genieten, maar ook de volwassenen! Als de ouders zien dat hun eigen kind mag helpen tijdens de goochelshow heeft niet alleen het kind een glimlach op het gezicht, maar ook de ouders 🙂

Dat zijn ze dan, de vijf redenen om een goochelshow te boeken voor uw sinterklaasevenement! Heeft u interesse of heeft u vragen? Neem dan contact op via de contactpagina of bel met 023-5444297.

Privacyverklaring

Website realisatie: JOR.nl
Design: www.themesake.com

Dennis Davidson
All Rights Reserved © 2019