Selecteer een pagina

Hét artiestenbureau op het gebied van goochelaars, Dutch Magic, bestaat 20 jaar en viert dat groots! Op 26 januari organiseren wij de zogeheten Dutch Magic Day! Tijdens deze middag wordt u meegenomen in een wereld vol verwondering, verbazing en verbijstering. Komt u ook langs?

Dutch Magic Day 

Wat houdt de Dutch Magic Day eigenlijk in? Vanaf 14:00 heten wij u van harte welkom in Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden. Hier kunt u tot 15:30 de magie van dichtbij ervaring met verschillende disciplines van het vak. Zo zijn er tafelgoochelaars die u van dichtbij gaan verbazen, Casino Magic waarbij u een potje kan blackjacken (althans, dat lijkt zo) en nog veel meer. Om 15:30 start er een show in het theater waarbij verscheidene goochelaars een podiumact laten zien! Dit gaat het absolute hoogtepunt zijn van deze magische dag. Rond 17:00 is de voorstelling dan afgelopen.

Waarom zou ik er heen gaan?

Allereerst: het is ontzettend leuk! Magic is op dit moment ontzettend hot met als grote voorbeeld het televisieprogramma Mindf*ck op NPO. Bovendien kunt u nergens in Nederland zo’n magische dag bezoeken met zoveel talent. Er doen minstens 13 goochelaars mee aan deze dag en dat is een unicum! Geloof mij, dit gaat u niet snel meer zien in Nederland.

Tickets

Bent u nou geïnteresseerd geraakt in dit evenement en wilt u tickets kopen? Dan kan u HIER klikken. Indien u nog vragen heeft over dit magische evenement mag u altijd een mail sturen naar info@dennisdavidson.nl. Hopelijk tot 26 januari in Stadsschouwburg Velsen!

Privacyverklaring

Website realisatie: JOR.nl
Design: www.themesake.com

Dennis Davidson
All Rights Reserved © 2019