Selecteer een pagina

Centrale Act

Even een magisch moment voor alle gasten tegelijk? Met een korte act van circa 10 a 20 minuten wordt er een magisch centraal moment gecreëerd die de mensen zich nog lang zullen heugen . Voor deze magische voorstelling maakt het niet uit dat alle gasten rondom zitten. Deze act is speciaal ontwikkeld om een magisch moment te creëren die iedereen kan vermaken en verbazen, ongeacht waar ze zitten. Het gebeurt niet vaak dat een goochelact 360 graden rondom te zien is, maar Dennis heeft dit kunnen ontwikkelen, speciaal voor u!

Een centrale act zorgt ervoor dat de gelegenheid even wordt doorbroken en een magisch, centraal moment ontstaat. Tevens is het de perfecte introductie voor iemand te laten spreken. Een luchtig en magisch begin waardoor iedereen zeer aandachtig zal kijken naar wat er gebeurt en gaat gebeuren. Na afloop van de centrale act zal Dennis dan ook degene aankondigen die iets centraal wil zeggen indien nodig.

Wilt u misschien nog iets meer op uw evenement hebben dan alleen een magisch centraal momentje? Neem dan ook een kijkje bij het tafelgoochelen!

Privacyverklaring

Website realisatie: JOR.nl
Design: www.themesake.com

Dennis Davidson
All Rights Reserved © 2019