Selecteer een pagina

Bruiloftgoochelaar

De mooiste dag uit het leven van een bruidspaar verdient de beste bruiloftgoochelaar die er te vinden is! Goochelaar Dennis Davidson heeft zich gespecialiseerd in het goochelen tijdens de receptie op een bruiloft. Hierdoor weet hij als bruiloftgoochelaar deze magische dag nog een enorm stuk magischer te maken voor u en uw gasten. Het is ook mogelijk om een van de magische acts aan te passen naar het pasgetrouwde bruidspaar! Hierdoor zal uw bruiloft nog unieker en magischer aanvoelen. Indien u hier interesse in heeft is het prettig om dit vooraf aan te geven. 

Tevens zal goochelaar Dennis Davidson langskomen bij het bruidspaar om de sprookjesachtige dag nog meer magie te geven! Zo kan het pasgetrouwde bruidspaar ook de magie voelen die de gasten meemaken. Dit type entertainment is perfect geschikt voor een receptie van de bruiloft. Bovendien is het ook goed te combineren met een centrale act waar uw wensen extra in verwerkt kunnen worden. Zo ontstaat er een compleet magische belevenis!

Bruiloftgoochelaar

Een persoon ontmoet in zijn of haar leven gemiddeld drie keer een goochelaar. Grote kans dat dit gebeurt doordat er een goochelaar aan tafel langskomt om het een en ander te laten zien! Dit komt omdat een goochelaar aan tafel, ook wel tafelgoochelaar genoemd, het meest flexibele in te zetten is voor een evenement. Het maakt niet uit wat voor evenement is, een tafelgoochelaar is altijd geschikt!

Sfeerverhogend 

Er zijn vele voorbeelden waarop je een rondlopende goochelaar kan gaan inzitten. Het afgelopen jaar ben ik bijvoorbeeld ingezet voor een opening van een bioscoop, personeelsfeesten, bruiloften, jubilaris-feesten en nog veel meer. Op iedere locatie zorgde ik ervoor dat het ijs aan tafel werd gebroken en er unieke ervaring ontstond waar ze het met elkaar over wilden hebben. Dit zorgde er uiteindelijk voor een sfeerverhogend effect voor het hele evenement.

Iets extra’s

Soms is alleen een tafelgoochelaar niet voldoende. Daarom wordt er soms ook gekozen om een extra act er bij te boeken, namelijk de centrale act. U moet dan denken aan een mini-show van ongeveer 15 minuten die tussen de gasten wordt vertoond. Het mooie hiervan: er is geen podium nodig en het kan volledig rondom vertoond worden net zoals het tafelgoochelen!

Maatwerk

Voor sommige evenementen, bijvoorbeeld een bruiloft, is het extra magisch om een speciaal ontwikkelde truc te tonen aan de tafels of centraal. Dat is absoluut een mogelijkheid bij mij! In goed overleg met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor een aanpassing in de acts. Zo kan eventueel een bedrijfslogo worden verwerkt in de onnavolgbare trucs.

Heeft u interesse gekregen in een goochelaar aan tafel? Stuur dan een e-mail naar info@dennisdavidson.nl, vul het contactformulier in of bel met 023-5444297.

Privacyverklaring

Website realisatie: JOR.nl
Design: www.themesake.com

Dennis Davidson
All Rights Reserved © 2019