Selecteer een pagina

Beursgoochelaar

Vertegenwoordigt u binnenkort uw bedrijf op een beurs? Kies dan voor beursgoochelaar Dennis Davidson! Natuurlijk wilt u opvallen tussen alle andere bedrijven op de beurs. U weet als geen ander dat de bezoekers van een beurs recht op hun doel af gaan. Goochelaar Dennis Davidson zal ervoor zorgen dat dat jullie stand is!

Het is vanzelfsprekend dat u uw nieuwste en beste producten bij u heeft, of zorgt u ervoor dat u uw diensten zo goed mogelijk kan laten zien. Maar het is natuurlijk de bedoeling dat er zoveel mogelijk geïnteresseerde mensen in uw stand terechtkomen voor uw diensten en/of producten. Hier kan beursgoochelaar Dennis Davidson voor zorgen!

Door zijn open houding, mensenkennis en durf lokt hij de mensen naar de stand en vermaakt ze met de meest magische trucs. Zodra er weer een medewerker van u vrij is, zorgt beursgoochelaar Dennis Davidson ervoor dat de potentiële klant wordt gekoppeld aan uw medewerker. Zo richt Dennis zich op de werving en het vermaak en hoeft u zich alleen nog maar druk te maken over het contact!

Bovendien wordt de presentatie of enkele trucs, indien mogelijk, aangepast naar hetgeen dat u bedrijf doet. 

 

Privacyverklaring

Website realisatie: JOR.nl
Design: www.themesake.com

Dennis Davidson
All Rights Reserved © 2019